ELFA Assistans

Vi har anordnat personlig assistans sedan 2007 och vi kan stolt säga att vi är bra på det vi gör. Vi är väl inlästa på vårt område och vi har medvetet valt att uteslutande fokusera på insatsen personlig assistans. Att våra kunder och medarbetare rekommenderar oss till vänner och bekanta som är i behov av en assistansanordnare, ser vi som det yttersta beviset på att vårt arbete och vårt engagemang ger resultat.

Kontakta oss 08-700 20 60

Tron på människans förmåga och vilja att utvecklas

ELFA Assistans vänder sig till dig som delar vår tro på människans förmåga och vilja att utvecklas. Oavsett var i livet du befinner dig och i vilken situation du är så har du rätt att bli den du kan bli, om det är vad du vill. Vår uppgift som assistansanordnare är att bidra till din utveckling genom att anordna en personlig assistans utifrån dina önskemål och genom att vara en coachande arbetsgivare som stärker våra medarbetare och bidrar till en professionell syn på yrket personlig assistent.

Vi vill skapa en trygg och långsiktig personlig assistans för våra kunder och en bra arbetssituation för våra medarbetare och till vår hjälp har vi lagar, regler och ett stort lösningsfokus. Vi vill att alla som arbetar med ELFA Assistans, eller som väljer ELFA Assistans som assistansanordnare, ska uppleva oss på kontoret som professionella, engagerade och lite personligare. Tillsammans med er skapar vi en personligare assistans, helt enkelt en personlig assistans när den är som bäst!

Nyfiken på oss?

Testa vårt sätt, ge oss chansen att underlätta din vardag

Vill du jobba som
personlig assistent?

Sök till någon av våra utannonserade tjänster eller skicka in en spontanansökan

Gjort dig illa på jobbet?

Ta för vana allt alltid rapportera eventuella olycksfall och tillbud till oss på kontoret så att vi kan ta vårt ansvar som arbetsgivare.

Ring oss på kontoret och berätta vad som har hänt eller fyll i det här formuläret 

Våra kontor finns i Solna och i Örebro men med dagens teknik är vi aldrig långt borta.

På våra kontor möter du människor som kommer göra sitt bästa för att hjälpa dig.

Vi vet att vi är bra på det vi gör och vi vet vad vi går för. Om du vill ha en engagerad anordnare och arbetsgivare är du välkommen att hör av dig!