In english العربية » Logga in

ELFA Assistans

Vi har anordnat personlig assistans sedan 2007 och vi kan stolt säga att vi är bra på det vi gör. Vi är väl inlästa på vårt område och vi har medvetet valt att uteslutande fokusera på insatsen personlig assistans. Att våra kunder och medarbetare rekommenderar oss till vänner och bekanta som är i behov av ett assistansanordnare eller arbetsgivare, ser vi som det yttersta beviset på att vårt arbete och vårt engagemang ger resultat.

ELFA Assistans vänder sig till dig som delar vår tro på människans förmåga och vilja att utvecklas. Oavsett var i livet du befinner dig och i vilken situation du är, har du rätt att bli den du kan bli, om du så vill. Vår uppgift som assistansanordnare är att bidra till utveckling genom att anordna en personlig assistans utifrån kundens önskemål och genom att vara en coachande arbetsgivare som stärker våra medarbetare och bidrar till en professionell syn på yrket personlig assistent.

Vi vill skapa en trygg och långsiktig personlig assistans för våra kunder och en bra arbetssituation för våra medarbetare och till vår hjälp har vi lagar, regler och ett stort lösningsfokus. Vi vill att alla som arbetar med ELFA Assistans, eller som väljer ELFA Assistans som assistansanordnare, ska uppleva oss på kontoret som professionella, engagerade och lite personligare. Tillsammans skapar vi, medarbetare och kunder, en personligare assistans, helt enkelt en personlig assistans när den är som bäst!

Här finns vi

Med dagens teknik är vi aldrig långt bort, vi finns där du är även om våra kontor är placerade i Solna och Eskilstuna.

Vi på kontoret

Vi är sammanlagt 10 personer på våra kontor och vi är kunniga, ambitiösa och väldigt trevliga, ring oss gärna.

Låt oss visa vad vi går för

Kontakta oss för ett möte där du får berätta vad vi kan hjälpa dig med. 

Vill du jobba som personlig assistent?

Fyll i en spontanansökan eller sök någon av lediga tjänster.

Spontanansökan

» Lediga tjänster

“Life is like a box of chocolate, you never know what you’re gonna get”

-Forrest Gump

aj149

Gjort dig illa på jobbet?

Anmäl dina tillbud och olycksfall här